Počele prijave za Forum Plus Akademiju za leadership i društvene projekte mladih

Foto: forum plus

Forum Plus Hrvatska najavljuje godišnji program Forum Plus Akademija 2021.: Akademija za leadership i društvene projekte mladih.

Prijavite se na godišnji program Forum Plus Akademije 2021. i sudjeluje na lokalnim, nacionalnim i međunarodnim forumima i edukacijama za mlade katolike!

> (FOTO) Mladi katolici iz svih hrvatskih krajeva ponovno se okupili Forum+ nacionalnoj konferenciji

> (FOTO) Dr. Željka Markić i Ivan Munjin na Forumu mladih katolika Hrvatske održali predavanja o zagovaranju i komunikacijskim strategijama

> (FOTO) Mladi na Forum+slušali predavanja dr. Matka Marušića, Mislava Cvitkovića, Dominika Knezovića…

Što je Forum Plus Akademija?  

Program Forum Plus Akademije usmjeren je na poticanje mladih intelektualaca na cjelovitu osobnu formaciju, aktivnu društvenu uključenost u skladu s kršćanskim vrijednostima, osobnim afinitetima, talentima, kompetencijama te stručnim usmjerenjem s ciljem doprinosa široj društvenoj zajednici. Poseban naglasak je stavljen na teme iz Socijalnog nauka Crkve, leadershipa i društvenih projekata mladih.

Cjelokupan program čine četiri modula:

  1. F+HR _NACIONALNA KONFERENCIJA: Forum mladih katolika Hrvatske za društvenu uključenost (Sveučilište u Zagrebu, 26.-28. veljače  2021.)
  2. F+S _SVEUČILIŠNI FORUMI(ponedjeljkom u 20h / travanj/svibanj/lipanj)
  3. F+LSS _LJETNA ŠKOLA : Forum Plus Leadership Summer School(Sveučilište u Splitu, 23.-29. kolovoz 2021.)
  4. F+EU _MEĐUNARODNA KONFERENCIJA: Forum mladih katolika Europe za društvenu uključenost(Europski parlament, Bruxelles, prosinac 2021.)

Kome je namijenjena Forum Plus Akademija?

Za studente i mlade radnike od 18 do 30 godina.

 

Gdje se provodi?  

– online,

– uživo – lokalno na Sveučilištima u Osijeku, Zagrebu, Slavonskom Brodu, Rijeci, Varaždinu, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku

– te dio programa (Forum Plus međunarodna konferencija) u Bruxellesu u Belgiji.

 

Što će dobiti polaznici?

Cilj programa je pružiti mladima podršku na nekoliko razina:

– put osobne izvrsnosti,

– poznavanje Socijalnog nauka Crkve,

– niz edukacija o alatima nužnim za vodstvo i društvenu uključenost,

– povezanost s mladima, sveučilišnim profesorima , poduzetnicima i stručnjacima koji dijele iste vrijednosti i želju za boljim hrvatskim društvom,

– samostalni razvoj društvenog projekta uz mentorirani proces sveučilišnih profesora i stručnjaka (za sudionike koji izraze želju za razvoj vlastitog projekta)

Što se očekuje od sudionika?

Prijava sudionika se odnosi na cijeli godišnji program te se od sudionika očekuje sudjelovanje na minimalno tri prva modula (lokalno i nacionalno) odnosno na trodnevnoj Forum Plus nacionalnoj konferenciji koja će se održati 26.-28. veljače  2021. u Zagrebu, na Forum Plus sveučilišnim forumima (travanj/svibanj/lipanj) te na Forum Plus Leadership ljetnoj školi u kolovozu.

Link za prijavu sudionika: https://forms.gle/zR4jnYGWQx7HKyGH9

Detaljan program: https://drive.google.com/file/d/1CwgV693kkSqybE-jdQbbWt5NZxHXyE2Z/view?usp=sharing   

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr