Sestra ministra Zdravka Marića nova direktorica Sektora za nadzor osiguranja u HANFA-i

Foto: Fah
Ljiljana Orlovac, nova direktorica Sektora za superviziju osiguranja u Hrvatskoj agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA) sestra je ministra financija Zdravka Marića

Potvrdio je to za N1 televiziju sam ministar Marić.

Ljiljana Orlovac u HANFA-i radi od 2010. godine.

Nakon završenog studija ekonomije na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Financije, bankarstvo i osiguranje karijeru 1994. Orlovac je započela karijeru u društvu Osiguranje Helios d.d. kao suradnik u prodaji osiguranja.

Od 1995. do kraja 2003. radi u prodaji osiguranja te rukovodi osigurateljnim sektorima i službama u Allianz Zagreb d.d. povezanim uz prodaju osiguranja posebice životnih osiguranja, a od 2004. do 2010. u Merkur osiguranju d.d. radi na unaprjeđenju prodaje i rukovodi odjelom zdravstvenog osiguranja.

Od ožujka 2010. zaposlena je u HANFA-i u Sektoru za superviziju i kao glavni savjetnik i zamjenik Direktora Sektora do rujna 2012. od kada je u Sektoru za osiguranje, Direkciji za neposredni nadzor uz poslove glavnog savjetnika zadužena i za projekt implementacije Solventnosti II, piše tportal.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/N1/tportal