Zdravko Marić iznenadio Hrvatsku: Vidjet ćemo ga na novom poslu u sportu

Foto: fah

Predsjednica Hrvatskog teniskog saveza Nikolina Babić najavila je svoj odlazak s funkcije, a sada će dobiti muškog nasljednika na Skupštini HTS-a koja će se održati 16. listopada. Jer za sada je jedini kandidat za novog predsjednika bivši ministar financija Zdravko Marić koji je tu dužnost obavljao od 2016. do 2022. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marić je ministar financija bio od 2019. do 2022. godine, a inače je doktor znanosti s višegodišnjim radnim iskustvom.
Njegov izbor za predsjednika HTS-a je logičan jer voli igrati i gledati tenis. Igrao je završnicu ljetne lige u kategoriji “Gospoda” gdje je 2022. godine izgubio u finalu od Mateja Dumbovića.

Igrao je i na turniru Stars Open Tour. Riječ je o natjecanju u kojem sudjeluju rekreativni sportaši, a koji se održava u devet hrvatskih gradova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.