Treću godinu za redom, splitska sekcija Hrvatskog zbora sportskih novinara (HZSN), u suradnji s brojnim sportašima i klubovima, organizira humanitarnu akciju – ”Tona hrane za splitske beskućnike”. Premda su lani obilato premašili tonu donirane hrane, naziv akcije ostao je isti, a ove godine pokušat će udvostručiti donaciju.

Pozivaju sve koji su u mogućnosti da donesu nekvarljivu hranu (konzerve, staklenke, tjesteninu, rižu, brašno, šećer, mlijeko, puding, griz…), te higijenske potrepštine (jednokratne pribore i pjene za brijanje, after shave, higijenske uloške, kreme za ruke i lice, ručnike, sapune, šampone, dezodoranse…), a splitski sportaši će ih, zajedno sa svojim donacijama, odnijeti udruzi ”MOST”, koja skrbi o brojnim splitskim beskućnicima.

Donacije će se primati u subotu i nedjelju, 20. i 21. prosinca 2014., od 17 – 19 sati, u prostorijama Taekwondo kluba Marjan, u Šimićevoj ulici 9 e na Blatinama, a sportaši će ih odnijeti u prostorije udruge ”MOST”, u Gundulićevoj ulici 22. prosinca u 10.00, gdje će biti dostupni za izjave.

Zahvaljujuju se svima koji budu u mogućnosti doći uz tradicionalni pozdrav – ”Dobro je činiti dobro”.

Izvor: narod.hr
Photo: blanka-vlasic.hr