Udruga branitelja proizvođača ‘Panonija’: ‘Domaće je Domaće’ u Rijeci

Foto: Narod.hr

Udruga branitelja proizvođača “Panonija” organizira sajamsku manifestaciju gospodarskog, turističkog, kulturnog i edukativnog karaktera

“Domaće je Domaće u Rijeci” 10. – 15. ožujka 2018., na riječkom Korzu.

Na sajamskoj manifestaciji okupljaju se mali proizvođači domaćih proizvoda proizvedenih na tradicionalan i ekološki prihvatljiv način iz svih djelova Lijepe Naše.

Građanima Rijeke i Primorsko- Goranske Županije predstavit će se 50-ak izagača iz svih djelova naše Domovine, bit će upriličena i prezentacija spravljanja nekih poznatih delicija, kao i prigodan kulturni sadržaj.

Posjetitelji i turisti će na riječkom Korzu uživati svaki dan od 8-21 sati od 10.-15. ožujka 2018. god.

Udruga branitelja proizvođača “Panonija” okuplja branitelje i članove njihovih obitelji koji imaju registrirane OPG-ove, obrte, društva ograničene odgovornosti, udruge, zadruge, kućne radinosti, koji su se udružili su se radi promidžbe i prezentacije autohtonih proizvoda i zajedničkog nastupa na tržištu. Riječ je o proizvođačima poznatih hrvatskih delicija, prije svega suhomesnatih proizvoda, kolača, meda, vina, voćnih rakija, tradicijskih rukotvorina i drugih proizvoda karakterističnih za Slavoniju i Baranju i druge regije. Naglasak je na ljudima koji su u Domovinskom ratu dali veliki doprinos, a nakon rata su zasukali rukave i dalje pridonose društvenoj zajednici u ovima teškim i kriznim vremenima te istovremeno promiču i vrednote iz Domovinskog rata.

Udruga Panonija pokrenula je uz ovaj projekt i druge vrlo uspješne i iznimno posjećene projekte Dani Slavonije i Sajam slavonskih proizvoda, Zeleno i Plavo, po kojima je postala prepoznatljiva.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr