(VIDEO) HRT-ova Elizabeta Gojan reportažu započela pjevanjem: ‘Ovu pjesmu pjevali su partizanski borci na Neretvi’

Foto: Snimka zaslona; fotomontaža: Narod.hr

Novinarka HRT-a Elizabeta Gojan koja prati događanja u vanjskoj politici, povodom nadolazećih izbora u BiH napravila je reportažu za web portal HRT-a.

Gojan je reportažu započela na neuobičajen način. Naime, zapjevala je poznatu narodnu pjesmu “Duni vjetre malo sa Neretve”, a nakon prezentiranja svojih pjevačkih sposobnosti pojasnila je kako su upravo ovu pjesmu pjevali ranjenici i partizanski borci na Neretvi u Jablanici kad su bili okruženi snagama njemačkog okupatora.

Dodala je isto tako kako se prilog snima na mjestu na kojem je napravljen spomenik s Titovim riječima kako se ranjenike ne smije ostaviti i na mjestu gdje se nalazio srušeni most na Neretvi.

U nastavku priloga Gojan je govorila o nadolazećim izborima i šansama pojedinih kandidata za pobjedu na izborima za članove Predsjedništva.

Ovakav njezin pristup reportaži nije oduševio gledatelje koji su to i pokazali u komentarima na Facebook stranici “HRT Vijesti”.

Podsjetimo, Elizabeta Gojan se istaknula prateći inauguraciju predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović tijekom koje je neprimjerenim izjavama i komentarima izazvala burne reakcije javnosti.

Zamjerala joj se neprofesionalnost i prilična razina neukusa u pojedinim rečenicama. Prateći inauguraciju predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović govorila je o alfa ženki koja puca iz puške, vozi traktor i muze krave, a nastavila se sustavnim negativnim konotacijama na račun cijele kampanje i načina izbora koreografije i pojedinosti vezane uz prisegu.

Izvor: narod.hr