Foto: Bruna Esih, Facebook

“Mjesto odrastanja zauvijek te obilježi. Tamo se upoznajemo s osnovnim vrijednostima i kako se za njih boriti. Ljubav i privrženost najveći su pokretači. Ravnodušnost je pak neprijatelj svakoj ideji, stvaralaštvu, odnosima s drugima, našim sugrađanima i gradu. Drage Zagrepčanke, dragi Zagrepčani, ohrabrite se jer ključ promjena u vašim je rukama. Vi ste izvor i temelj svake vlasti. Izaberite istinsku promjenu. Izaberite Zagreb u kojem će postojeći način upravljanja, partikularni interesi i korupcija ustuknuti pred čestitim ljudima koji će Zagreb znati i htjeti voditi zakonito, stručno, racionalno i nacionalno. Volim svoj Zagreb, srce i ponos Hrvatske i spremna sam boriti se za njega. Ja sam Bruna Esih i neću vas iznevjeriti”, poručuje nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Bruna Esih u predizbornom spotu.

(VIDEO) Esih, Hasanbegović i Glasnović: Želite li modernu metropolu ili balkansku čaršiju?

Tu je i predizborni spot s kandidatima sa svoje izborne liste, Zlatkom Hasanbegovićem i Željkom Glasnovićem. U spotu poziva zagrepčane da zaokruže listu broj 2 za gradonačelnika i listu broj 6 za gradsku skupštinu.

U spotu se Željko Glasnović obraća stanovnicima grada Zagreba i pita ih: “Dragi stanovnici grada Zagreba, želite li modernu metropolu ili balkansku čaršiju? Kako se troši vaš novac? Jel vam dosta kreativnog računovodstva? Nemojte biti statisti birokratima i činovnicima. Zaokružite listu za Brunu Esih, za hrvatski Zagreb.”

Izvor: narod.hr