Vlada predložila Sušac za predsjednicu NO Hrvatski operator tržišta energije

Zagreb, 19 .6.2019 - Redovita sjednica Vlade RH, prva sjednica u novouređenoj dvorani Bana Jelačića. Na fotografiji Marija Pejčinović Burić, Andrej Plenković. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Vlada je na zatvorenome dijelu sjednice u četvrtak donijela više kadrovskih odluka, među kojima je glavnoj skupštini društva ACI d.d., predložila Dražena Ivanušeca za člana Nadzornog odbora društva, priopćeno je iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Skupštini društva Hrvatski operator tržišta energije d.o.o. Vlada je za članove Nadzornog odbora Društva, predložila Katu Sušac, prof. dr. Mirjanu Čižmešiju i Darija Matanovića, na vrijeme od najduže šest mjeseci.

Nadzornom odboru društva Hrvatski operator tržišta energije d.o.o., Vlada je za predsjednicu Nadzornog odbora Društva, predložila Katu Sušac, na vrijeme od najduže šest mjeseci.

Zbog isteka mandata s danom 18. ožujka 2019., Vlada je razriješila Katu Sušac, dosadašnju članicu Upravnoga vijeća Energetski institut Hrvoje Požar. Novim su članovima Upravnoga vijeća instituta imenovani: Anja Bagarić, Zoran Pačandi, Kristina Džimbeg i Ivana Palinić Galović.

Na osobni zahtjev, s danom 30. lipnja 2019., razrješuje se dosadašnji pomoćnik ravnatelja Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje, za provedbu projekata sufinanciranih iz fondova Europske unije Marko Sever.

Vlada je imenovala članove nadzornih i revizorskih odbora obveznih mirovinskih društava, kao predstavnike članova pojedinog mirovinskog fonda, koji zastupaju interese njegovih članova, sukladno odredbama Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o obveznim mirovinskim fondovima.

Imenovani su: Stjepan Mandić, za člana Nadzornog odbora i Revizorskog odbora društva Alllianz ZB d.o.o., društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima; dr. Danijel Nestić, za člana Nadzornog odbora i Revizorskog odbora društva ERSTE d.o.o., društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima; mr. Kristjan Staničić, za člana Nadzornog odbora i Revizorskog odbora društva PBZ Croatia osiguranje d.d., društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima i mr. sc. Zvonimir Savić, za člana Nadzornog odbora i Revizorskog odbora društva Raiffeisen, društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima, navodi se u priopćenju iz Vlade RH.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr/hina