16. studenoga Svjetski dan sjećanja na žrtve trgovine ljudima – šokantni podaci o djevojčicama prostitutkama u Saint Denisu (Pariz)

silovanje
Foto: Gettyimages

Među dječjim prostitutkama u Saint Denisu (Pariz), starosna se dob kretala se od samo 6 do 17 godina. Čak trećina prostitutki su djevojčice mlađe od 15 godina. Od toga je prethodno 89 posto njih bilo metama zlostavljanja, a 40 posto žrtvama seksualnog zlostavljanja. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas u Saint Denisu živi oko 300.000 ilegalnih imigranata, što je stvorilo velike probleme u svakdonevnici od školovanja djece, nezaposlenosti, sigurnosti kretanja i prenapučenosti. Saint Denis je još 2012. proglašen mjestom koje ima top prioritet u Francuskoj u borbi protiv kriminala.

Danas je Svjetski dan sjećana na žrtve trgovanja ljudima. Najčešće žrtve trgovanja ljudima su žene, i to u svrhu seksualnog iskorištavanja, prisile i mučenja. Mnoge žene često bivaju prevarene od svojih obitelji i poznanika te su primorane suočiti se s moralnom osudom okoline i sramom. Nadalje, u zadnje vrijeme sve više djeca i adolescenti postaju glavne mete trgovaca ljudima, kao i seksualnog iskorištavanja od beskrpuuloznih bandi.

Upravo je to slučaj u Saint Denisu, dijelu višemilujunskog Pariza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U praktičnom i zakonskom smislu za većinu civiliziranog svijeta to je zločin pedofilije. Ipak, u čak trećina prostitutki u Saint Denisu jesu djeca, točnije djevojčice mlađe od 15 godina starosti. Jedna od onih koja je otkrivena bilo je predškolsko dijete od 6 godina.

To su prestrašne vijesti i podaci koje političari i mainstream mediji prešućuju ili se njima gotovo nikako ne bave, premda su im usta deklarativno puna dječjih prava. Inače bi vikali u medijima i pokušali spasiti tu jadnu djecu, ne samo sa ulica Pariza, već i drugih gradova Europe gdje cvjeta prostitucija djevojčicama i iskorištavanje djece na različite načine (često iz država Afrike).

Pregled država svijeta i starosne dobi s mogućnošću slobodnog i nekažnjivog seksualnog odnosa možete vidjeti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska – 1/3 prostitutki u Saint Denisu su djevojčice mlađe od 15 godina!

Oko trećine mladih prostitutki u pariškom predgrađu Saint Denis mlađe su od 15 godina, a neke su stare samo 6 godina, prema lokalnoj nevladinoj organizaciji.

Nedavno je objavljena studija o maloljetnim prostitutkama, u kojoj je istraženo 19 sudskih slučajeva na sudu za maloljetnike u Bobignyju i četrdesetak izvještaja francuskih službi za zaštitu djece, prenosi France 3.

Među dječjim prostitutkama u Saint Denisu u Parizu, starosna se dob kretala se od djeteta od 6 godina do maloljetnica od 17 godina. Od toga je prethodno 89 posto njih bilo metama zlostavljanja, a 40 posto žrtvama seksualnog zlostavljanja. Većina ovih zločina događala se unutar njihovih obitelji. Čak 61 posto majki ovih žrtava prijavljivalo je obiteljsko nasilje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ernestine Ronai, voditeljica nevladine organizacije, rekla je da je cilj studije bilo bolje razumijevanje puta koji je tu djecu vodio prostituciji kako bi se bolje zaštitila u budućnosti.

Tijek života tih djevojaka obilježen je nasiljem“, rekla je Ronai i napomenula da je zlostavljanje dovelo do neuspjeha u školi, što je bio često put prema prostituciji.

Studija je također otkrila važnu ulogu koju društvene mreže igraju u poticanju prostitucije, rekavši da 50 posto „klijenata“ – nasilnika – koristi društvene mreže i internet kako bi se obratilo djeci radi seksualnih usluga.

Saint Denis – čak 300.000 stanovnika su ilegalni imigranti

Saint Denis je posljednjih godina postao vrlo teška četvrt Pariza za život, prepuna kriminala i obračuna bandi, sa visokom stopom ubojstava, pljački i trgovina drogom. Čak ga je Daily Mail spominjao kao najveći geto u Francuskoj za skrivanje islamskih terorista, te je godinama bio glavno mjesto za njihovo prebacivanje u Siriju gdje su djelovali u terorističkim postrojbama islamskih fanatika poznatih kao ISIL.

Danas Saint Denis u Parizu je čak petina stanovnika ilegalnih imigranata, procjenjuje se više od 300.000 osoba, dok je broj stanovnika imigrantskog porijekla puno veći, piše britanski Telegraph i američki Fox News. Tako veliki broj ilegalnih imigranata blokirao je normalan život u ovom velikom predgrađu Pariza, od škola, crnog tržišta, slobodnog kretanja do strahovitog povećanja kriminala.

U toj četvrti je postalo toliko teško zadržati osoblje za rad u javnim službama, da vlada sada nudi posebne novčane poticaje državnim službenicima da se ne odsele, a predgrađe je postalo sinonim ilegalnu imigraciju i islamski radikalizam.

Saint Denis je još 2012. godine proglašen prioritenim mjestom u Francuskoj za borbu protiv strahovitog porasta kriminala, prema RT.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.