Amorose predstavile svoj prvi album ‘Gdje god zoveš’

Amorose
Foto: Amorose

Bend Amorose predstavile su svoj prvi album pod nazivom “Gdje god zoveš” u izdanju Nove Eve, prenosi Laudato. Album je predstavljen na zagrebačkom Svetom Duhu u 21. siječnja u dvorani “Sveti Franjo”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bend čine Iva Smojver, Martina Pustički i Mateja Bunčić, a osnovan je 2015. godine. Otprije je poznat ne samo hrvatskoj, nego i međunarodnoj publici. Pjesme Blagoslov, Yeshua i Ti si Bog moj – uzdizala su tolika srca Bogu na brojnim slavljenjima i euharistijskim klanjanjima.

>Nova pjesma Amorosa: Htjele smo podsjetiti ljude što Bog čini u našim životima

Od početaka do danas Amorose su dio mnogobrojnih molitveno-evangelizacijskih susreta, večeri slavljenja i duhovnih obnova diljem Hrvatske i inozemstva te su dio Katoličke karizmatske obnove u Duhu Svetom. Od 2019. godine služe i u slavljeničkoj službi Evangelizacijske zajednice “Sveti Duh” (Duhovno-duhovite večeri).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Album sadrži jedanaest pjesama koje su obilježile njihov put s Gospodinom u ovih sedam godina djelovanja te su dostpune na svim streaming platformama. Prije nekoliko dana predstavile su pjesmu “Mekšaj ćudi kamene” koja se također nalazi na albumu, a kojom su htjele podsjetiti ljude što sve Bog čini u našim životima.

Album u fizičkom obliku bit će dostupan svaki četvrtak nakon Duhovno-duhovitih večeri te preko online narudžbi na njihovim društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.