Coldplay objavili interaktivni video za pjesmu “Ink”

Britanski alternativni rock bend Coldplay objavio je na svojim službenim stranicama interaktivni video s višestrukim krajevima za pjesmu “Ink”, četvrti singl s albuma “Ghost Stories”, piše Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledatelji će moći upravljati videom tako da sami biraju način na koji teče radnja, što će u konačnici utjecati na kraj spota.

Animirani video koji počinje s likom izbačenim na obalu, donosi priču o čovjeku koji je u potrazi za svojom otuđenom ljubavi, a pri svakoj prepreci gledatelji imaju deset sekundi da odluče o njegovom idućem potezu.

Postoji 300 različitih ishoda za video objavljenim na stranicama benda, a scenarij za njega, režiju i animaciju potpisuje losanđeleska agencija Blind.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesmu “Ink” je napisao pjevač Chris Martin sa svojim kolegama iz benda, a poput riječi pjesme, video reflektira neke od borbi koje otac dvoje djece prolazi u osobnom životu, dok animirani lik u videu nevjerojatno sliči frontmenu.

“Ink” je jedini glazbeni video koji se ne nalazi na bendovom “Ghost Stories Live 2014” DVD-u koji spaja neke od njihovih nastupa uživo diljem svijeta s videima za gotovo svaku pjesmu na albumu.

Prije “True Love”, Chris i ostatak članova benda snimili su spot za optimističnu pjesmu “Sky Full Of Stars”, za koju je Martin nedavno priznao da je inspirirana njegovom blagom opsjednutošću s glazbom Katy Perry.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da budem potpuno iskren, dosta sam slušao Katy Perry”, rekao je pjevač. “Puno njenih pjesam ima isti slijed akorda cijelo vrijeme….a onda sam shvatio da su mnogi drugi to isto napravili, počevši s Nirvanom kao klasičnim primjerom sa pjesmom “Smells Like Teen Spirit”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.