Dođite večeras na veličanstveni koncert molitvene zajednice Srce Isusovo pod zvijezdama

Foto: Srce Isusovo

Veliki koncert duhovne glazbe molitvena zajednica Srce Isusovo, pod nazivom „Kamenita vrata“, održat će se večeras s početkom u 20 h ispred crkve sv. Katarine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom koncerta vrijedit će posebna regulacija prometa na Gornjem gradu u smjeru Katarininog trga, i to obilazno Matoševom, Kušićevom, Ćirilometodskom, Vitezovićevom, Habdelićevom i Opatičkom ulicom.

Uz Mariju Husar Rimac, Alan Hržicu i Ivanu Husar Mlinac nastupit će Nina Badrić, Ivana Marić Šunjić, Ivo Gamulin, grupa Božja pobjeda, zajednica Cenacolo i sestre Palić.

“Kamenita vrata su dokaz koliko mladima nedostaje duhovna komponenta u životu i koliko mladi čeznu za duhovnim. Lijepo je da molitvena zajednica Srce Isusovo iz dana u dan sve više raste”, rekla je za naš portal pjevačica Ivana Husar Mlinac

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivana Husar Mlinac: Kamenita vrata su dokaz koliko mladima nedostaje duhovna komponenta u životu

A ovako je to izgledalo prošle godine:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važno je istaknuti kako je album “Kamenita vrata live” molitvene zajednice “Srce Isusovo” u ožujku ove godine dobio nagradu Porin za najbolji album popularne duhovne glazbe.

Alan Hržica: Cijela priča se nastavlja – pripremamo novi koncert na Kamenitim vratima!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dođite i budite ponovno dio ovog velikog duhovnog koncerta pod zvijezdama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.