Trener Dinama objasnio razloge izostavljanja Ante Ćorića: ‘Izbacio bih i vlastitog sina zbog grba koji je meni svetinja’

Foto: fah

Kako smo već pisali privremeni trener Dinama Željko Sopić nije za utakmicu 2. kola Lige prvaka koja se večeras igra na Maksimiru uvrstio mladog hrvatskog reprezentativca Antu Ćorića. Čorić nije ni među 18 igrača koji imaju šanse istrčati na Maksimiru protiv talijanskog prvaka Juventusa i po mnogima velikog favorita protiv Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči Juventusa trener Dinama maknuo Antu Ćorića iz momčadi: ‘Čekam dan kad ću zaigrati na prepunom Maksimiru’

Ovakva odluka Željka Sopića, tim prije što se radi o prijelaznom rješenju na klupi Dinama, mnoge je iznenadila, iako ne posve s obzirom na karakter mladog nogometaša koga neki prozivaju zbog bahatosti, a drugi mu, poput trenera, otvoreno spočitavaju nemar te lijenost na treninzima.

Ante Ćorić se dva dana prije utakmice nije zalagao na treningu. I to sam sada rekao na lijep način. Ako je nekome toliko stalo da igra tu utakmicu s Juventusom, pa onda bi na treninzima davao sve od sebe, zar ne? Iskreno, ja bih s tog treninga u tom trenutku izbacio i vlastitog sina, ali, eto, njega nisam! Otvoreno sam mu rekao što mislim o njegovom načinu treniranja, ponašanju prema poslu i odnosu prema grbu koji je za mene svetinja. Osobno nemam baš ništa protiv njega, ja sigurno nikome ne kradem snove. Jednostavno, bez zalaganja na treninzima nekome ne mogu dati priliku“, rekao je Željko Sopić za portal Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.