Uoči Juventusa trener Dinama maknuo Antu Ćorića iz momčadi: ‘Čekam dan kad ću zaigrati na prepunom Maksimiru’

Foto: Facebook

Dinamo sutra igra veliku utakmicu 2. kola Lige prvaka protiv Juventusa na Maksimiru, na noge hrvatskom prvaku dolazi talijanski prvak Juventus, koji je po ocjeni mnogih veliki favorit.  No, ono što je zanimljivo je zapravo činjenica da je privremeni trener Dinama Željko Sopić izostavio Antu Ćorića iz zapisnika, dakle, on čak i ne kandidira za momčad. Ante Ćorić je trenutno na nogometnom tržištu najvredniji nogometaš Dinama. 0vog se ljeta govorilo o njegovom odlasku iz Maksimira, no, onda je sve odgođeno za zimu i idući prijelazni rok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U životu svi sanjamo, težimo da nam se snovi ostvare. Moj život, moj san jest nogomet – njemu sam posvetio svaki djelić svoga života to će tako i ostati! Odricanje, rad, trening i trud dio su svakodnevnice koja me čini sretnim. Znam da kao javna osoba i profesionalac sam možda i uzor mnogim dečkima koji također sanjaju da jednog dana postanu nogometaši, ali nažalost do ostvarenja sna je težak put. Žao mi je što sutra neću moći istrčati pred puni Maksimir – trenutak koji čekam od kada sam došao u klub, teško je i kada znaš da nisi niti pozvan na utakmicu, ali za moj Dinamo i uz dečke do kraja!! Dečkima sutra želim dobru utakmicu, da srcem odigraju onako kako oni najbolje znaju, a ja ću pričekati i taj dan da pred prepunim Maksimirom igram za svoj Dinamo!“, napisao je Ante Ćorić na svom Facebook profilu te se tako emotivno izrazio glede nastupa protiv Juventusa. Očito kako mladi nogometaš nije sretan zbog ovog poteza trenera, što je između redaka dade pročitati.

Da bi se tako nešto moglo dogoditi najavio je trener Dinama Željko Sopić na ranijoj konferenciji za tisak. Uostalom pročitajte:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svaki od mojih igrača se sam stavlja, pa i sam izbacuje iz momčadi. Ćorić, Fiolić i Antolić se sami stavljaju i izbacuju iz početnog sastava. Ne satvljam ih ja u momčad, niti novinari, već samo zeleni teren. Protiv Lokomotive sam ga zamijenio jer nije ispunjavao ono što sam mu rekao.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.