(FOTO) Duhovne vježbe ‘Život na moru’ u Magisovom jedriličarskom kampu u svibnju: Prijavite se!

Foto: Magis-jedriličarski kamp

Svi koji su imali prilike u svome životu jedriti, jednostavno su se zaljubili u takav način aktivnog odmora. Možda nigdje drugdje nije toliko izražena ljepota  prirode i istinski mir. Upravo ta strana aktivnog odmora uz tišinu i mir, jest ono što nudi život na moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Život na moru je proljetni minikamp koji ce se održati od 18. 5. do 25. 5. 2019. na jedrilici iz Sukošana (Pašman, Kornati, Dugi otok, Ugljan…).

To je program za sve koji vole more i žele usput jedriti, one koji žele iskoristiti slobodne dane za ignacijevsku duhovnost, one koji žele doživjeti istinsko zajedništvo, one koji se žele istinski odmoriti i one koji žele osjetiti ljepote Jadrana.

Duhovni pratitelj je p. Tomislav Rukavina. Broj sudionika je 18 – 35 a doprinos za troškove je 320€ (2350 kn).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postupak prijave:

  1. pošalji motivacijsko pismo na e-mail: prijave@magis.camp (obavezno navesti imaš li iskustva u navigaciji, u duhovnim vježbama ili sličnim susretima)
  2. ispuni prijavnicu na linku: https://goo.gl/forms/B45GX2kJlqQatVj13
  3. informativni razgovor s organizatorom
  4. uplati akontacijsku ratu za program 170€ (1200 kn)

Uvjet sudjelovanja je psihološka stabilnost, a rok prijave je do popunjenja slobodnih mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.