(FOTO) Kralj lavova u igranoj verziji premijerno prikazan hrvatskoj publici: Evo tko je sve došao pogledati ga!

Foto: Goran Perešin.

Igrana verzija čuvenog animiranog Disneyevog klasika, KRALJ LAVOVA, sinoć je premijerno prikazana domaćoj publici u kinu Kaptol Boutique Cinema Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premijeri filma nazočio je dio glumačke postave koja je sudjelovala u sinkronizaciji filma kao i niz osoba iz javnog života.

Nakon punih 25 godina, igrana adaptacija KRALJA LAVOVA u domaća kina stiže u originalnoj i sinkroniziranoj verziji 18. srpnja. Ulaznice u pretprodaji možete pronaći u multipleks kinima CineStar i Cineplexx.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.