(FOTO, VIDEO) Dominik Lučić i ZSA ZSA snimili nadahnutu obradu katoličke pjesme ‘Dubine’

Foto: PR

Hrvatski eter duhovne glazbe ovih je dana postao bogatiji za jednu novu, poetsku suradnju! Popularna hrvatska pjevačica ZSA ZSA, ženstvenog i raskošnog glasa te kantautor i producent duhovne i svjetovne glazbe, Dominik Lučić, snimili su obradu jedne od najpoznatijih pjesama kršćanske glazbe – Oceans, odnosno Dubine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova je obrada po mnogočemu posebna, a ono što je krasi jest ohrabrenje za vrijeme u kojem se nalazimo. Dok su neki od nas u toplini vlastitoga doma sa svojim obiteljima, mnogi prolaze teškoće i kušnje. Ova pjesma svojom emotivnom, a opet moćnom i odlučnom izvedbom daje do znanja da je sva naša nada u Gospodinu kojem se budno obraćamo u molitvi i s pjesmom!

Tome pridonosi Uskrsno vrijeme u kojemu se nalazimo. Vjerujemo da će svima onima koji ju srcem zapjevaju uz talentirani duet Dominika i ZSA ZSE donijeti mir, istinsku radost i nadu Radosne vijesti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za produkciju i aranžman zaslužan je Dominik Lučić, koji tako nastavlja svoj niz kvalitetnih obrada svjetovnih i duhovnih hitova, a spot je snimio talentirani Filip Bašić iz DOKU FILMS video produkcije na predivnoj lokaciji jezera Bobovica, uz dozvolu Š.R.D. Samobor.

Dominik Lučić je glazbenik koji surađuje s brojnim umjetnicima na estradnoj sceni, poput Ane Rucner s kojom je odradio niz domaćih i inozemnih turneja, ali i mladim glazbenim nadama poput Marka Kutlića i Dine Petrića.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.