Humanitarni koncert: Večer „zasoljene“ glazbe!

Foto: narod.hr

Kako vam večer u srijedu, 22. veljače 2017. ne bi ostala bezokusna, zasoliti ju možete u Hrvatskom glazbenom zavodu, s početkom u 20 sati koncertom zanimljivog i dinamičanog vokalnog sastava “Saltshaker”, te pritom, kupnjom ulaznice, podržati rad humanitarne organizacije “Ruke Nade”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koncert je organiziran kao zahvala za dobrotvorni rad svih pojedinaca i organizacija koji su za vrijeme izbjegličke krize pokazali da Hrvatska umije činiti dobro, prepoznati ljude u potrebi te pomoći onima koji su prognani iz svojih zemalja, a sva će se prikupljena sredstva iskoristiti za pomoć pri integraciji izbjeglica u Hrvatskoj.

Članovi Saltshakera, okupljaju se od jeseni 2014. godine sa željom da duhovnu glazbu donesu u svakodnevicu ljudi – raznolikošću glazbenih stilova: od gospela, preko narodnih melodija, pa do swinga; oni prenose poruku.

Cijena ulaznice je 30 kuna, a kupiti je možete u Hrvatskom glazbenom zavodu (HGZ). U predvorju HGZ-a u 19,00 sati bit će postavljena izložba fotografija “U očima stranca”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.