Izašlo hrvatsko izdanje knjige ‘Neplanirano’: Ispovijest bivše ravnatejlice klinike za pobačaje

Foto: Verbum, Copyright AbortionNO.org (vlasnik slike navodi: prikazuje udove nerođene djece pobačene s 9 i 10 tjedana u odnosu na kovanicu američkog novca od četvrtine dolara - https://www.abortionno.org/abortion-photos/); fotomontaža: narod.hr

U petak 27. rujna 2019., s početkom u 11:00 sati u prostorijama nakladne kuće VERBUM održat će se konferencija za novinare prigodom izlaska iz tiska novog Verbumovog izdanja, Abby Johnson: Neplanirano (Unplanned).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispovijest je to bivše ravnateljice klinike Planiranoga roditeljstva (Planned Parenthood) poznate po pobačajima, a po kojoj je snimljen vrlo uspješan film Unplanned.

Konferencija za medije održat će se u prostorijama nakladne kuće VERBUM, Sinjska ulica 2, u petak 27. rujna 2019., s početkom u 11:00 sati.

Abby Johnson je napisala svoju potresnu životnu ispovijest – knjigu pod naslovom Neplanirano, koja je ubrzo nakon objavljivanja postala međunarodni bestseler. U knjizi opisuje kako je sa svojega položaja odstupila nakon što je prvi put vlastitim očima svjedočila pobačaju. Zbog tog se strašnog iskustva nakon punih osam godina rada u klinici za pobačaje pridružila protivnicima pobačaja koji su se molili pred ogradom klinike u sklopu inicijative „40 dana za život“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojoj knjizi Neplanirano donosi jedinstven uvid u temu pobačaja koja izaziva političke kontroverzije. Ova knjiga će biti intrigantna i onima koji se brinu o pravu na izbor i onima koji se brinu o pravu na život.

O izdanju će govoriti mr. sc. Petar Balta, glavni urednik Verbum d.o.o. te će biti podijeljen press materijal i primjerak izdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.