Kći bivšeg premijera Oreškovića o karijeri, ljubavi i tati: Prihvatio je što sam glazbenica

ella orešković kći tihomira oreškovića
Foto: Ella Orešković, Instagram

Ella Orešković, kći bivšeg hrvatskog premijera Tihomira Oreškovića, u razgovoru je otkrila detalje o svojoj karijeri, ljubavi i tati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Za Eurosong se natječe i kći bivšeg premijera Oreškovića: Zvuči kao Adele

> Samo je jedan premijer od osnutka hrvatske države smanjio javni dug – Tihomir Orešković

> Kronologija rasprave o opozivu Tihomira Oreškovića

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove godine na Eurosong ide s pjesmom ‘If You Go Away’

Mlada glazbenica Ella Orešković pokušala se prošle godine plasirati na Eurosong pjesmom ‘Come This Way’, no to joj nije pošlo za rukom. Međutim, Ellu to nije obeshrabrilo, a kako je otkrila u razgovoru za RTL, sreću će okušati o ove godine i to pjesmom ‘If You Go Away’ za koje je sama napisala tekst.

“Pjesma s kojom ću se pokušati probiti na Eurosong je drugačija od “Come This Way”, nekako je puno brža, iako je balada. Pjevajući nju, osjećam se odlično i čak mi bolje odgovara”, komentirala je novi hit “If You Go Away”.

Glazbu je producirao Siniša Reljić, kao i za prošlogodišnju pjesmu, a stihove je napisala Ella, koja kaže kako joj je inspiracija došla instantno. Iako je pjesma ljubavna, a ona je sretno zaljubljena, ne odnosi se na njezinu privatnu situaciju. U prilog joj svakako ide činjenica da se “Come This Way” i dalje pušta na nacionalnim radijskim postajama, a kaže kako joj je i samoj iznenađenje čuti je i godinu dana nakon objavljivanja. Smatra da je tome tako jer se radi o pop baladi koja odgovara masovnoj publici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O obitelji i privatnom životu

Zbog prezimena Ellu odmah povezuju s njezinim ocem, bivšim hrvatskim premijerom Tihomirom Oreškovićem, a mlada glazbenica smatra kako joj je to više čast nego pritisak. Podsjetimo, bivši premijer Tihomir Orešković sa suprugom Sanjom ima četvero djece, dvije kćeri i dva sina.

Vatikan, 07.04.2016 – Hrvatski premijer Tihomir Orešković u službenom je posjetu Vatikanu, gdje je razgovarao s papom Franjom. Na slici papa Franjo sa premijerom Oreškovićem i njegovom obitelji tijekom prijema.
foto HINA/ POOL/ Damir SENČAR /ds

Za oca kaže: “Na početku glazbene karijere mi je više govorio kako je akademsko obrazovanje na prvom mjestu, no sada kao da je malo popustio. Više se ‘otvorio’ u tom smislu da mu je kći glazbenica i nema ništa protiv toga”.

Ipak, kako otkriva u intervjuu za RTL, u planu joj je privesti kraju u studij psihologije koji je započela u Španjolskoj, no zbog pandemije je studij preselila u Beč na privatni fakultet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

Ella svakako želi ostati u Hrvatskoj, a za to ima jako dobar razlog – dečka Karla s kojim je nedavno proslavila godinu dana veze.

“Karlo je jako drag. Prema meni se odlično ponaša, pristojan je, a važno mi je i to što imamo iste interese. ‘Odobrili’ su ga i moji roditelji, a mama ga posebno obožava,” kaže Ella.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

Ne želi se vratiti u Kanadu

Budući da je dio života provela u Kanadi, Ella otkriva kako se tamo nikad više ne bi vratila živjeti.

“Obožavam Zagreb, ali kad je glazba u pitanju, zbog nje bih nakratko voljela otići živjeti u Los Angeles ili New York”, zaključila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Katherine Orešković (@ellaoreskovic)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.