Krenula tridesetodnevnica za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku u godini Milosrđa 2016

Foto: Margaret, flickr

Obnova u Duhu Svetom prošle godine je pokrenula tridesetodnevnicu za hrvatski narod i za našu domovinu Hrvatsku uoči Dana domovinske zahvalnosti. U ovoj Godini Milosrđa ponovo vas pozivamo da nam se pridružite u sudjelovanju na 30 sv. Misa na tu nakanu (u nastavku dolje).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesetodnevnica počinje u srijedu, 06.07.2016. i završava 04.08.2016.

Oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati na misi, mogu tih 30 dana moliti krunicu ili neku drugu pobožnost ili prikazati post na istu nakanu. Želja nam je da se zajedno, kao narod združimo u molitvi i prinesemo sve sv. mise, molitve, post, hodočašća, zavjete na zajedničku nakanu za hrvatski narod u Hrvatskoj i u cijelom svijetu i za našu domovinu Hrvatsku.

Budimo svjesni da je svaka molitva i misa izuzetno važna, i predragocjen prinos Bogu za sve nas, tako da vas potičemo da sudjelujete najviše što možete i na način na koji možete… I jedan Slava Ocu ili Očenaš kroz 30 dana je predragocjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ovoj Godini Milosrđa i Oprosta, kroz ovu tridestodnevnicu, želimo i na poseban način moliti za sve pokojne branitelje i duše u čistilištu hrvatskog roda. Potičemo vas, stoga da svi koji imaju mogućnost i sudjeluju na misama u Katedrali ili na drugim mjestima gdje se može izmoliti potpuni oprost za pokojne, da ga namjene za jednu dušu u čistilištu iz hrvatskog roda, znanu ili neznanu ili za onu, koje se nema nitko spomenuti. Na taj način, nebeska i zemaljska Crkva će biti još više sjedinjene u molitvi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.