‘Majke protiv oficira’: Izložba fotografija Bedema ljubavi Sisak

ljubavi
Foto. snimka zaslona

Bedem ljubavi Sisak ovoga će petka evocirati sjećanja iz Domovinskog rata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Kulturno-povijesni centar Sisačko-moslavačke županije organizira izložbu fotografija pod nazivom “Majke protiv oficira: Bedem ljubavi Sisak u Domovinskom ratu“.

Možda će vas zanimati

29. kolovoza 1991. - Bedem ljubavi tražio puštanje Hrvata iz Beograda

U Beogradu su doživjele nekulturno ponašanje i vrijeđanje, a u Bruxellesu nerazumijevanje. U Bonnu, tada glavnom gradu Njemačke, molile su se za mir u katedrali.

Bedem ljubavi Sisak u vrijeme Domovinskog rata

Kako navode u objavi na svojoj Facebook stranici, organizatori pojašnjavaju da je riječ o izložbi fotografija čiji je cilj prisjetiti se “djelovanja Bedema ljubavi Sisak za vrijeme Domovinskog rata te osvijestiti njihovu važnost kao mirotvornog, spasonosnog i humanitarnog pokreta hrabrih žena s užeg i šireg sisačkog područja”.

Otvorenje izložbe je ovoga petka, 10. svibnja, u 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadaća Centra je raditi na očuvanju i bilježenju tradicijske kulture, baštine i povijesti u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Izložba će biti postavljena u prostorijama Centra u Ulici kralja Tomislava 5. Bit će otvorena do 24. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.