Miroslav Škoro ‘Sokakom bez imena’ oduševio Čakovčane

Sinoćnjim koncertom u Centru za kulturu u Čakovcu započela je turneja Miroslava Škore pod nazivom „Sokak bez imena“. Iako su iza njega brojne koncertne dvorane, tisuće koncerata i bogata 30-godišnja karijera, Miroslav Škoro „Sokakom bez imena“ pružio je svojoj publici nešto potpuno novo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U tom glazbeno-scenskom događaju, uz pomoć tamburaša, rokera i sjajnih ženskih vokala ispričao je glazbenu priču, kako je i sam rekao, „o klincu iz Višnjevca čiji  su dalmatinski korijeni vodili  kroz život njegovu slavonsku dušu“.

škoro2
Na svoj specifičan i šarmantan način Miroslav Škoro oduševio je prepuni Centar za kulturu u Čakovcu, izvođenjem najboljih pjesmama iz svoga bogatoga repertoara, pjevajući o ljubavi, domovini, roditeljima, odrastanju, svome domu, i zabavljajući publiku brojnim anegdotama. Publika je njegov nastup popratila „zborskim pjevanjem“ i jakim emocijama, jer gotovo svaka Škorina pjesma budi sjećanje na neki osobni događaj, na neki osobni životni put i emocije, tako da nije nedostajalo ni smijeha, ni suza, ni radosti, ni tuge…

Puna tri sata pjesme i anegdota, emocija i zabave, vrhunske atmosfere i sjajnog glazbenog izričaja ni jednog posjetitelja nisu ostavili ravnodušnim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je to koncert koji vas jednostavno oduševljava, zaista koncert za pamćenje i koncert o kojem će se još dugo pričati. Tih tri sata proletjelo je nevjerojatnom brzinom, kroz pjesmu i priču, smijeh i suze. Nema osobe koja ga nije snažno emotivno doživjela. Škoro je svojim nastupom oduševio sve, i svoje istinske fanove, ali i one koji ga do sada nisu toliko pratili, i to toliko da se neki spremaju i na koncert u Zagreb” – riječi su kojima je Enver Muminović, direktor medijskog partnera Radija 1, opisao koncert.

Sinoćnjim nastupom Miroslav Škoro započeo je tako svoju turneju, ali i na najbolji način najavio koncerte u KD-u Lisinski 17., 18. i 19. veljače, u kojem će nastupiti nakon punih 17 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.