Nakon održanih preko 4000 nastupa, tenor Placido Domingo dao ostavku zbog optužbi za spolno uznemiravanje

epa04806456 Spanish tenor Placido Domingo speaks after receiving the 'Jose Manuel Martinez Lifetime Achievement Award' during the 2014 Mapfre international Social Awards ceremony held at the Casino in Madrid, Spain, 18 June 2015. The handover ceremony was chaired by Spanish Queen Sofia (not pictured). EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Slavni španjolski tenor Placido Domingo, kojeg je nekoliko žena optužilo za spolno uznemiravanje, dao je ostavku na mjesto generalnog direktora opere Los Angelesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćio je da su nedavne optužbe upućene putem medija stvorile ozračje koje mu ne omogućuju da bude koristan kući koju silno voli. Poručio je da će i dalje pokušati vratiti svoj ugled te da zasad odustaje od predviđenih koncerata.

Inače, njegova karijera duga je gotovo koliko i vladavina Elizabete II. u svibnju ove godine otpjevao je 151. ulogu u karijeri, što je povijesni rekord. Mjesec prije toga obilježio je 4000. nastup na pozornici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.