Ne propustite film ‘Svitanje u Kalkuti’ u Osijeku i Velikoj Gorici

kalkuti film
Foto: Infinito

Film Svitanje u Kalkuti možete pogledati u Osijeku 20.3.  i Velikoj Gorici 30.3. U nastavku donosimo informacije kako možete do ulaznica za film:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OSIJEK

Kino Urania

– Ponedjeljak, 20.3. u 18:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulaznice rezervirajte na broj 031/205 507 (zvati od 17:30 do 21 sat), ili emailom na info@kinematografi-osijek.hr

VELIKA GORICA

Kino Gorica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Četvrtak, 30. 3. u 20 sati.

Ulaznice: https://www.pouvg.hr/o-nama/blagajna-i-prodaja-ulaznica/

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Film ‘Svitanje u Kalkuti’ donosi niz svjedočanstva ljudi čije je živote dotaknula Majka Terezija iz Kalkute – među njima je svećenik iz Butana kojemu je svetica pomogla otkriti njegov duhovni poziv; bivša djelatnica klinike koja je vršila pobačaje, a koja se uz Majku Tereziju obratila te majka i supruga koja uspješno liječenje svoga supruga od karcinoma pripisuje Majci Tereziji. Film je prožet isječcima javnih obraćanja svetice u kojima naglašava nepovredivo dostojanstvo čovjeka od začeća do prirodne smrti.

>Film o Majci Tereziji ‘Svitanje u Kalkuti’: ‘Sjećamo je se kao one s kojom smo se mogli poistovjetiti u svakodnevnom životu’
Foto: Infinito

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.