Počele pripreme za 4. Mladifest; doznajte gdje se ove godine održava i tko nastupa

mladifest
Sisačka biskupija

Ovih dana počele su intenzivne pripreme za 4. Mladifest Hrvatska. Hrvatski Mladifest, organiziran po uzoru na onaj u Međugorju, bit će održan u Sisačkoj biskupiji u Voloderu od 17. do 19. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator je zajednica Marijina legija iz Petrinje te župa Voloder uz podršku Sisačke biskupije. Tijekom tri dana posjetitelji će sudjelovati u susretu tijekom kojeg će čuti zanimljiva svjedočanstva i kateheze. Uz molitveni program bit će tu svaki dan prilika za sv. ispovijed, izvijestila je Sisačka biskupija.

>3. Mladifest Hrvatska u Petrinji zaključen euharistijskim klanjanjem i pjesmom

Geslo ovogodišnjeg susreta je iz Lukina evanđelja 1,43 „Ta otkuda meni da mi dođe Majka Gospodina mojega?”.

Uskoro će biti objavljen cjelokupni program 4.Mladifesta, a zasada organizatori izdvajaju kako će prvog dana u večernjem dijelu biti održan zanimljiv koncert duhovne glazbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini iz Volodera su pripremili 4. Koncert “Ljiljani – pjesma za nebesa – revolucija“. Na bogatom koncertu nastupit će Ivana Husar Mlinac, Stjepan Lach i Marina Matošević, Katarina Martin Kutnar, Afterlife, Eva Vukina. Voditelj večeri bit će Marin Periš.

Iz drugog dana Mladifesta izdvajamo scensku izvedbu pasije pod nazivom “Da nisi i ti učenik toga čovjeka?” kojeg su pripremili Marijini legionari iz Petrinje.

Misno slavlje prvog dana će predvoditi sisački biskup Vlado Košić. Iz Međugorja nam dolazi fra Goran Azinović koji će tijekom Mladifesta održati katehezu, a na 4.Mladifestu Hrvatska svjedočit će i Stijepo Gleđ Markos koji će nam tom prigodom i zapjevati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sva tri dana susret će pjesmom band Kraljica od Sabe čija je pjesma Vodi nas na prave izvore u podlozi najavnog spota 4. Mladfiesta Hrvatska koji će biti uskoro predstavljen javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.