Redatelj Jeremy Boreing: ‘Transrodnost’ je postala religija Hollywooda

Foto: snimka zaslona, Montaža: Narod.hr

Američki scenarist i redatelj Jeremy Boreing kazao je da ljevica i Hollywood ne žele prikazivati filmove koji kritiziraju radikalnu rodnu teoriju jer je transrodnost postala vrhunac njihove religije. Boreing je režirao komediju o “transrodnosti” “Lady Ballers”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Daily Wire objavio je komediju “Lady Ballers” koju je režirao Jeremy Boreing. Tema filma je upravo “transrodnost”, točnije film ismijava i kritizira muškarce koji se identificiraju kao žene i natječu se u ženskim sportovima.

Boreing je rekao da film neće ići u kina jer Hollywood ne želi filmove koji kritiziraju radikalnu rodnu teoriju.

>Disneyev film Snjeguljica na udaru kritika: Šest velikih ‘patuljaka’ i latinoamerikanka kojoj ne treba muškarac?!

“Ovo je religijsko pitanje našeg vremena za ljevicu. Ovo predstavlja vrhunac njihovih vjerskih uvjerenja, pa kad smo otišli do distributera kina, [oni] se nisu ni htjeli uključiti u razgovor”, rekao je Boreing, koji je i suosnivač The Daily Wirea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
>Ljevičarski glumac protiv feminizacije muškaraca: “Zbog ‘kukavičkih gena’ muškarci nose suknje”

“Mislim da bi film jako dobro prošao u kinima; zapravo, mislim da bi nadmašio svoju pokrivenost u kinima jer su trenutno kina u problemima,” nastavio je Boreing. “Disney je ovaj vikend bombardirao blagajne. Gotovo svaki film od pandemije loše je prošao na kino blagajnama uz nekoliko iznimaka.”

>Film ‘Zvuk slobode’ o trgovini djecom donosi istinitu priču: Napunio kino dvorane, a CNN ga napada

Daily Wireu ovo nije prvi film. Nakon što su se “zadubili u snimanje filmova”, glavni agent u United Talent Agency (UTA), koja zastupa glumce i umjetnike u industriji zabave, rekao da je zainteresiran za suradnju s The Daily Wireom. No imao je jedan uvjet.

>(VIDEO) Hollywoodska producentica progovorila o tome kako je biti katolik u filmskoj industriji

“Moraš se povući s tim problemom transrodnosti”, kazao je Boreingu. Agent UTA-e je dodao da ga nije briga što tvrtka misli o pitanjima kao što su pobačaj, porezi i za koga glasati, ali je zatražio od The Daily Wirea da se prestane baviti transrodnošću, kaže Boreing.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.