Remete: cjelodnevno klanjanje za Domovinu prigodom izbora

„Pokloni se Kristu da Domovina bude Kristova!“ – pod tim geslom u svetištu Zagovornice Hrvatske u zagrebačkim Remetama održat će se od subote 10. siječnja u 19 sati do nedjelje 11. siječnja u 19 sati, 24 satno euharistijsko klanjanje za duhovni preporod Domovine prigodom predsjedničkih izbora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Molitvu i klanjanje organizira ZaMaK (Zajednica mladih Karmela) molitve sv. Terezije od Isusa i pozivaju svakoga tko voli Hrvatsku da se uključi u molitvenu borbu za njezin boljitak.

Obnova Hrvatske, ističu na svojem Facebook profilu, nesvodiva je na jedne predsjedničke izbore, ali oni su važni kamenčić u mozaiku preporoda za kojim kao narod čeznemo. Molimo da Evanđelje Isusa Krista bude kriterij naših odluka, da Kristov Duh preobrazi mentalitet ljudi na odgovornim položajima, da Hrvati u politici i drugim područjima javnoga i privatnog života otvore vrata Kristu.

Klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu odvijat će se u šutnji i svatko će se moći pridružiti kad želi i ostati koliko želi, ističu, te pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže: “S povjerenjem u snagu molitve i podržani Blaženom Djevicom Marijom, najvjernijom Zagovornicom Hrvatske, možemo postići od Gospodina povratak nade, pravednosti i zajedništva.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.