Satiričar Salko ismijao Vučića: ‘Ako ti ne daju u Jasenovac – eno ti Srebrenice! Ajoj, ti ne priznaješ to, ja zaboravio’

Jasenovac
Foto: snimka zaslona, Fotomontaža: Narod.hr

Mostarac Salko Juklo na svom YouTube kanalu objavio je novi satirični videozapis, ali ovaj puta ni više ni manje nego o srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću. Satiričar Salko redovito objavljuje videozapise u kojima satirično prikazuje i komentira aktualne teme iz političkog i društvenog života. U nedjelju, 17. srpnja, Salko je objavio duhoviti videozapis nakon što je srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću zabranjen “privatan posjet” Jasenovcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vratiše te Hrvati k’o pašče s praga. Bolan, Hrvati su ti zlopamtila žešća. Sve ono što si pričao po Hrvatskoj dok si bio u šešeljevcima, ništa ti to nisu zaboravili. Svaki ispaljeni metak će ti zapamtiti. Ako ti ne daju u Jasenovac, eno ti Srebrenice, i tamo se desio genocid pa otiđi tamo”, kaže Salko i nastavlja:

“A ti ne priznaješ to? Ja, ja, zaboravio sam… Tamo su muslimani ubijani, ja, u pravu si, sad mi pade na pamet. Ono što si govorio, za jednog Srbina – sto muslimana. Zaboravan sam da bog sačuva”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
> Kalinić komentirao zaoštravanja odnosa zbog skandala s Vučićem, pa ispričao vic o Srbiji
> Hrvoje Hitrec: Kriju li se potpaljivači požara među onima koji snuju odmazdu za Oluju?

No, treba napomenuti kako Salko zna “prijeći granicu dobrog ukusa”. Nije nepoznato da često vrijeđa Hrvate u BiH. Jednom je prilikom pokušavajući opjevati Dodikov posjet Rusiji dotaknuo se i na krajnje neprimjeren način njegova, kako kaže, jarana Dragana Čovića.

“…Do jučer mu bio prst na obaraču, a sad sjedi kući i tuče pr***ovaču…” – rekao je Salko.

Bild.ba ovakvu je igru riječi ocijenio kao očiti pokušaj referiranja na čin generala HVO-a koji je, želeći ukazati na besmisao suda i presude, u Haagu sebi oduzeo život ispijajući otrovnu tekućinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama šale na Vučićev račun

Na društvenim mrežama šire se šale na Vučićev račun oko pokušaja “privatnog posjeta”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.