Simona Mijoković: Gospodin mi je vratio dostojanstvo djeteta Božjeg

Simona Mijoković
Foto: snimka zaslona

Simona Mijoković je prošli petak gostovala u emisiji More milosrđa na Laudato televiziji. Kroz iskren i emotivan razgovor posvjedočila je o svojoj burnoj i mračnoj prošlosti te kako ju je Gospodin Isus Krist iz tame izveo na svjetlo, piše hkm.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila sam slijepa a sada vidim, bila sam gluha, a sada čujem. Gospodin mi je vratio dostojanstvo djeteta Božjeg. On je alfa i omega u mome životu i u sebi me uskrisio iako sam bila potpuno na dnu”, posvjedočila je Simona.

Iako je bila starleta i živjela životom blještavila, u kojem se sve okretalo oko užitaka, tjelesnosti, novca, slave i moći shvatila je da zapravo ne živi istinskim životom, već je okružena lažnim sjajem. Gospodin joj je, kako kaže, otvorio oči i sada svijet može promatrati pogledom vjere. Danas ima predivnog muža i četvero djece, a Bogu svakoga dana iskazuje zahvalnost za sve ono što je učinio u njenu životu i što i dalje čini.

“Moje srce uvijek govori: Tražim samo da budem ništa kako bi mi moj Bog – Spasitelj i Otkupitelj bio sve u svemu”, kazala je Simona upozorivši kako se grijeha treba kloniti, a kada se u grijeh upadne, treba ga ispovjediti.”
> Simona Mijoković: Roditeljstvo je jedna velika žrtva, odricanje, ali isto tako i najveći blagoslov
> 9 godina od preobraćenja, Simona Mijoković opisala prvi dolazak u Tabor

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je kazala kako joj je želja, kada ljudi čuju njeno ime, da shvate kako je Bog živ – On je Emanuel, Bog s nama i nikada nas ne napušta. Svojim životom želi svjedočiti o Bogu i za Boga živjeti. Svjesna je kako do svake promjene postepeno dolazi, a obraćenje je cjeloživotni proces. Napasti su i dalje tu, one svakodnevno postoje, ali Simona ima mir u svome srcu i neslomljiv oslonac pronalazi u Bogu.

“Pronašla sam Onog kojeg ljubi duša moja. Cijeli život maštala sam o savršenoj ljubavi, izlazila u diskoteke i u svakome muškarcu tražila savršenstvo, ali savršen je samo Bog.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.