Sretan Međunarodni dan žena!

Foto: GettyImages

Danas, 8. ožujka obilježava se Međunarodni dan žena. Današnji je dan, slično kao i majčin dan žena posvećen ženama, ali ovaj puta svim ženama, ne samo majkama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je prilika da svim ženama u svom životu pokažemo zahvalnost što obogaćuju naš život.

“Biti žena veličanstvena je stvar”

“Biti žena veličanstvena je stvar. Žena može zaista puno toga. Darovano joj je da bude majka, roditeljica, da daruje novi život, odgaja dijete, pruži majčinsku ljubav – zamislite samo to povjerenje u ženu kad nam je dana takva odgovornost! Zamislite koje povjerenje – stvoriti ženu takvom da može u sebi nositi novi život, da bude prvi dom novom ljudskom biću!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena jest jedinstvena i voljela bih da žene prihvate tu svoju različitost od muškaraca, a ponovno komplementarnost s njima. Žene zaista brinu o mnogo toga, jake su, a istovremeno osjećajne. Nije problem potražiti pomoć. To nas ne čini manje vrijednima ili nižim spolom. Ne treba bježati od onoga što nam je dano, ako je to naš poziv, da na primjer budemo nekome žene i/ili majke”, istaknula je za Narod.hr Petra Tišljarić koja je opisala jedinstven doprinos žena u društvu.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drage, čitateljice, na vaš dan želimo vam radost u srcu, i osmijeh na licu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.