U 44. godini preminula kći glazbene dive Meri Cetinić: ‘Bila si moj dragulj’

Meri Cetinić i Ivana Burić
Foto: Meri Cetinić, Facebook

Hrvatska glazbena diva Meri Cetinić objavila je tužnu vijest o gubitku svoje voljene kćeri Ivane koja je u 44. godini preminula u bolnici u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Meri Cetinić za Narod.hr progovorila o napadima koje je doživjela, Thompsonu, obitelji, karijeri…

“S neizmjernom boli javljam da je moja ljubljena kći Ivana Burić preminula jučer u KBC-u Split u 44-oj godini. Bila si moj dragulj, tvoja prekrasna poetska duša, puna ljubavi i nježnosti, veliki glazbeni talent, humor… činile su naš život sretnim, prepun ljubavi…Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno…Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama… a tvojoj neutješnoj majci ostavio najdublju tugu… Tvoje stotine puta ponavljano ‘mami, I love you’ odzvanjat će u mom srcu zauvijek! Počivaj u miru Božjem, najdraža moja Ivi…”, napisala je naša glazbena diva na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glazbena diva, koja je snažno obilježila desetke godina hrvatske glazbe, pjevala je na prvom Hodu za život u Splitu. Te je godine u razgovoru za Narod.hr istaknula da je “obitelj najveća vrijednost i temelj društva, naš svijet u malom, jezgra u kojoj imamo stabilnost, mir i sreću”.

Meri je Ivanu odgojila kao samohrana majka.

“U početku sam imala veliku podršku mojih roditelja i mogla sam se i dalje baviti svojom profesijom koja iziskuje putovanja, puno rada na sebi i stvaranja. Oni su se brinuli o Ivani na najbolji način kad bih ja negdje otputovala”, kazala je za Narod.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša je pjevačica bila sretna što je Ivana odabrala glazbu kao svoj poziv i što su imale priliku surađivati. Često je isticala njihovu povezanost i kako se dobro slažu. Zajedno su 2014. izdale i album “Dozvoli mi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.