U2 najprodavaniji ovog ljeta u Americi

fah

Iako je tek počela, turneja grupe U2 “Joshua Tree” najprodavanija je ovog ljeta u Sjedinjenim Državama, objavila je tvrtka za prodaju ulaznica StubHub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi koncert grupe U2 u SAD-u na slavljeničkoj turneji povodom 30. godišnjice legendarnog albuma “Joshua Tree” održan je sinoć u Seattleu.

Turneja je krenula 12. svibnja iz kanadskog Vancouvera. Do odlaska u Europu u srpnju, irska četvorka ima još 19 zakazanih koncerata u SAD-u.

Većina ulaznica unaprijed je rasprodana pa je U2 po prihodu već nadmašio druge zvijezde koje ovog ljeta sviraju u Americi, poput Eda Sheerana i Lady Gage.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Irci na turneji sviraju svih 11 pjesama s ‘Joshue’ i druge najveće hitove iz karijere. U Seattleu im se na pozornici kao gost pridružio Eddie Vedder iz Pearl Jama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.