(VIDEO) Goran Višnjić objavio prvu scenu iz ‘Generala’

Foto: Snimka zaslona

Poznati hrvatski glumac Goran Višnjić snima film i seriju ‘General’ o životu Ante Gotovine u režiji Antuna Vrdoljaka, a sada je na svojem Instagramu objavio i prvi isječak iz filma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Višnjić je objavio dio scene u kojoj se uz njega pojavljuje i Tarik Filipović kao admiral Davor Domazet Lošo.

“Ovo je samo mali dio materijala sa snimanja. Samo za vas”, napisao je glumac na društvenim mrežama i dodao da scenu još čeka ušminkavanje, odnosno radovi na efektima kako bi znakovlje na helikopteru odgovaralo onom iz Domovinskog rata.

Filmska ekipa trenutno snima scene oko Zadra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimanje će trajati do 20. srpnja, a emitiranje televizijske serije “General” na Hrvatskoj radioteleviziji predviđeno je tijekom 2018. godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.