Zagrebački vatrogasci uveselili građane posebnom božićnom čestitkom

vatrogasci
Foto: Snimka zaslona

Zagrebački vatrogasci svakog dana u godini tu su za nas, bilo da se radi o kakvoj velikoj intervenciji, požaru, prometnoj nesreći ili izvlačenju zarobljenih stanara. Uvijek su spremni pomoći, ali i našaliti se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove su godine Zagrepčane uveselili posebnom čestitkom.

“Neka Vam naše božićno drvca unese radost u ove dane, želimo Vam od sveg srca sretan Božić i mirnu, sigurnu i uspješnu Novu godinu”, poručila je Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba na svom Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Božićna čestitka kardinala Bozanića: Radujmo se daru Djeteta i molimo da se Njegov mir očituje u svim našim tjeskobama

> Božićna čestitka biskupa Petanjaka: ‘Budite oni koji privlače, a ne koji tjeraju od sebe’

Oglasio se i zapovjednik Siniša Jembrih koji je objavio fotografiju ove posebne akcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drvce ukrašeno, pokloni spremni. Pa sve najbolje ljudi…”, napisao je zapovjednik JVP Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.