Navijači Osijeka u nevjerici nakon odlaska Bočkaja u Dinamo

Foto: fah

Nakon što je ponajbolji Osijekov nogometaš Petar Bočkaj prešao u Dinamo, navijači Osijeka očekivano su reagirali bijesnom i nevjericom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok je Bočkaj sjajno pojačanje zagrebačkog kluba, Osijek je ostao bez najboljeg asistenta lige i teško je očekivati da će Nenad Bjelica i njegovi momci tako oslabljeni uspjeti ostati u konkurenciji za naslov na proljeće.

– Važan je novac, a najboljeg svog igrača i jednog od najboljih u HNL-u prodajte najvećem konkurentu za naslov, napisao je jedna od ljutih navijača na društvenim mrežama.

– Hvala vam svima, bili smo i ostali provincija. Sram može biti svakoga tko je ovo odobrio. Fuj!, napisao je drugi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Osijek ozbiljan klub? Bori se za naslov pa proda najboljeg igrača jednom od direktnih konkurenata za taj isti naslov, smatra treći.

– Ne možete prodati najboljeg igrača konkurenciji! Tu se sad pokazuje koliko je Osijek mali klub, napisao je još jedan razočarani navijač slavonskog kluba, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.