Božićna čestitka kardinala Bozanića: Radujmo se daru Djeteta i molimo da se Njegov mir očituje u svim našim tjeskobama

čestitka
Foto: snimka zaslona, Izvor: Zagrebačka nadbiskupija

Uzoriti kardinal Josip Bozanić, zagrebački nadbiskup, uputio je božićnu čestitku i pozvao nas da osluškujemo glas Božjega Duha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prenosimo je u cijelosti:

»Hajdemo dakle do Betlehema. Pogledajmo što se to dogodilo, događaj koji nam obznani Gospodin.« (Lk 2, 15)

Kao dionici Događaja, otajstva Kristova rođenja, pozvani smo osluškivati glas Božjega Duha i biti u hodu zajedno. Taj poziv istovremeno nas čini poslanima očitovati prisutnost nebeskoga kraljevstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potaknuti riječima pastira, razmatrajmo Događaj, živimo od njegove prisutnosti, radujmo se daru Djeteta i molimo da se Njegov mir očituje u svim našim tjeskobama i ranjenostima. Nošeni božićnim mirom, svjedočimo Radosnu vijest djelima milosrđa.
Neka Vas na svim putovima prati Emanuel, Bog s nama!
Iskreno zahvaljujem na primljenim čestitkama, želeći Vam blagoslovom ispunjeno slavlje Božića i milošću obdarenu novu, 2022. godinu!

čestitka
foto: Narod hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.