ABA liga: Cibona u hrvatskom derbiju pobijedila Zadar

Split, 14.02.2019. - Polufinalni susret završnice Kupa "Krešimir Æosiæ" za košarkaše Cibona - Zadar u dovrani Gripe. Na slici Vladimir Dašiæ. foto HINA/ Mario Strmotiæ/ ms

Košarkaši Cibone u susretu su 4. kola regionalne ABA lige kao gosti svladali Zadar sa 82-78.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba kluba su u 4. kolo krenula bez pobjede, a nakon više od dva sata igre i preko 60 izvedenih slobodnih bacanja pobjedu je ostvario zagrebački sastav.

Gibson je susret okončao sa 22 koša i šutom s linije slobodnih bacanja 10-10, a Allen je postigao čak 32 poena za Zadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.