ABA liga: Crvena zvezda izborila finale

Foto: fah

Košarkaši Crvene zvezde izborili su plasman u finale regionalne ABA lige nakon što su u trećem, odlučujućem susretu pobijedili Partizan sa 84-63.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon rezultata 1-1 u prve dvije utakmice, pitanje prvog putnika u finale ABA lige razriješeno je majstoricom.

Momčad Milana Tomića je u prepunoj dvorani “Aleksandar Nikolić” potpuno nadigrala najvećeg rivala pobijedivši sa 84-63.

Crvena zvezda je već na poluvremenu imala 16 razlike (44-28), a u nastavku je razliku povećala do ogromnih +35 (78-43). Partizanu je prijetio najteži poraz u međusobnim susretima, koji od 1971. iznosi (71-103), no domaćin je u nastavku susreta smanjio ritam, pa je Partizan ublažio poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crvenu zvezdu su do pobjede predvodili Stratos Perperoglou sa 18 koševa, te Ognjen Dobrić i Filip Čović sa po 10 koševa. Kod Partizana jedini igrač s dvoznamenkastim brojem koševa bio je Vanja Marinković sa 12 koševa.

Ime drugog putnika u finale bit će poznato u nedjelju kada će u Zagrebu majstoricu igrati Cedevita i Budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.