ABA liga: Košarkaši Crvene zvezde zadržali stopostotni učinak pobjedom nad Budućnosti

Foto; fah

Košarkaši Crvene zvezde zadržali su stopostotni učinak u regionalnoj ABA ligi i nakon 13. kola u kojemu su na svom terenu svladali aktualnog prvaka Budućnost iz Podgorice sa 86-72 (23-11, 23-29, 17-23, 23-9).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji kod domaćih bio je Stratos Perperoglou sa 23 koša, dok je Borris Cole ubacio 21 poen za goste.

Crvena zvezda je uvjerljivo vodeća na ljestvici s omjerom 13-0, slijedi Cedevita sa 9-4, dok Budućnost dijeli treće mjesto s Megom, oba sastava imaju omjer 8-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.