ABC tvrdi: Zidane tražio od uprave da se riješi Balea

Foto: Fah

Kako se čini težak i gotovo do kraja uništen odnos Garetha Balea i Real Madrida mogao bi završiti, piše ABC. Najviše Zinedine Zidanea muči njegovo loše ponašanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je Zidane zatražio od uprave da mu prije vremena prekinu ugovor i učine ga slobodnim igračem plaćanjem odštete na njegov račun.Smeta mu Baleov nonšalantan stav i neozbiljnost.Sve to utječe i na ostale igrače.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.