AEK se pobunio zbog pisanja engleskog tabloida: ‘Nisu izdržali ni preko jednog mrtvog’

Foto: Fah

Krovna europska nogometna organizacija (UEFA) je duboko zabrinuta za sigurnost onih koji će putovati u grčku prijestolnicu nakon svega što se dogodilo u Ateni. Zbog toga Daily Mail je objavio članak u kojem tvrdu da bi AEK mogao ostati bez domaćinstva za finale Konferencijske lige na OPAP Areni, zbog čega je prvak Grčke burno reagirao u svom medijskom istupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, zbog nereda u kojima su sudjelovali Boysi i huligani AEK-a pri čemu je 29-godišnji navijač izgubio život, krovna europska nogometna organizacija (UEFA) je duboko zabrinuta za sigurnost i razmišlja o tome da preseli finalnu utakmicu na neku drugu lokaciju, obzirom na stranje u državi.

To je razlog zašto će čelnik Uefe Aleksander Čeferin sljedećeg tjedna otputovati u Atenu kako bi razgovarao s grčkim premijerom.

” Što se krije iza ovog članka Daily Maila i otkuda dolazi, jasno je i maloj djeci. Znamo preko kojih kanala dolaze te informacije. Ne mogu izdržati. Nažalost, ni sada preko jednog mrtvog”, objavili su iz AEK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.