Afera u Barceloni, reagirao Messi: ‘Čekamo istinu’

Foto: Twitter

“Čudno je da se nešto ovakvo događa u Barceloni. Uprava je obećala dokazati nam da nisu plaćali da nas blate. Sad čekamo da vidimo što je istina. Bartomeu nam je rekao isto što je rekao i medijima”, rekao je Lionel Messi za Mundo Deportivo nakon što je financijska direktorica Barcelone Montserrat Font podnijela ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Učinila je to nakon vijesti o sukobima u Barceloni.

Naime, predsjednik Barcelone Josep Bartomeu je pozvao igrače na sastanak na kojem je demantirao da je avodno unajmio PR agenciju koja je bila zadužena da blati Messija, Piquea, Xavija, Guardiolu i druge povezane s Barcelonom koji su kritizirali njegov rad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.