Ako Manchester City bude izbačen iz Lige prvaka, Guardiola odlazi u Barcelonu?

Foto: fah

Manchester City mogao bi zbog kršenja financijskog fair playa izgubiti – trenera. Naime, ukoliko City bude izbačen iz Lige prvaka Pep Guardiola mogao bi otići u Barcelonu. No, zasad su male šanse da će se tako nešto uistinu i dogoditi. Malo tko vjeruje u izbacivanje jednog od najvećih engleskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Guardioli ugovor istječe na kraju iduće sezone, no, mogao bi ga navodno raskinuti već na kraju ove turbulentne sezone i to ukoliko bi njegovoj momčadi bio zabranjeno igranje u najjačoj klupskoj nogometnoj ligi u Europi.

Ako se to dogodi čelnici Barcelone spremni su Guardiolu vratiti na svoju klupu i raskinuti ugovor s aktualnim trenerom Setienom, kome u posljednje vrijeme i ne ide baš najbolje. Nakon dva remija širom je Barcelona otvorila vrata Realu prema naslov prvaka Španjolske.

Izvjesno je da Guardiola ne bi odbio novu priliku raditi u Barceloni, u klubu u kojem je i stekao najveću slavu i postao veliko nogometno ime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.