Alcaraz nakon pobjede nad Čilićem: Marin je igrao sjajno

Foto: fah

Marin Čilić odigrao je odličan meč protiv četvrtog tenisača svijeta Carlosa Alcaraza u osmini finala US Opena, no izgubio je u pet setova. Nakon pobjede Španjolac ga ja pohvalio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Uvijek sam vjerovao u sebe, ali bilo je jako teško na početku petog seta s” breakom” zaostatka. Marin je igrao sjajno, ali, kao što sam rekao, vjerovao sam u sebe i podrška publike bila je sjajna, bez nje ne bi ništa bilo moguće, hvala vam, rekao je Alcaraz i dobio pljesak tribina.

– Nakon gubitka četvrtog seta u kojem sam ima puno prilika bilo mi je teško igrati i ostati čvrst u glavi, ali energija koju sam dobio s tribina dala mi je snagu, dodao je.

Bio je ovo četvrti međusobni ogled Čilića, 17. tenisača svijeta, i Alcaraza, trenutačno četvrtog na ATP listi, a mladi Španjolac upisao je treću pobjedu protiv Čilića. Sve tri ostvario je ove godine, prije US Opena bilo je to na Masters 1000 turnirima u Miamiju i Cincinnatiju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.