Alen Halilović zabio gol i posvetio ga Balaševiću, koji je krvnike Vukovara nazivao osloboditeljima

Foto: Snimka zaslona

Bivši hrvatski reprezentativac, koji se posljednjih godina povlači diljem Europe te se kratko zadržava u klubovima koji ga angažiraju, Alen Halilović, jučer je postigao svoj prvi pogodak u službenoj utakmici za Birmingham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović je postigao vrlo lijep pogodak za pobjedu svoje momčadi nad QPR-om 2:1. Pogodak koji je postigao posvetio je jugoslavenskom i srpskom kontroverznom kantautoru Dorđu Balaševiću, koji je, između ostaloga poznat i po tome da je 1991. godine pisao u kolumnama zaista grozne stvari nakon pada Vukovara. Zarobljene hrvatske branitelje nazvao je, između ostaloga, ustašama, a krvnike koji su zauzeli i sravnili grad sa zemljom osloboditeljima, da ne spominjemo na koji je način vrijeđao časne sestre, kao i Slovence nazivajući ih, između ostaloga, ”Janezima koji su mu se smučili…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, Alen Halilović je skinuo dres i pokazao majicu na kojoj je bio nacrtan nedavno preminuli Đorđe Balašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.