Allegri: “Formaciju treba mijenjati kada pobjeđuješ, nakon poraza to je puno teže”

Foto: fah

Nakon eliminacije Barcelone u četvrtfinalu Lige prvaka, trener Juventusa Massimiliano Allegri izjavio je da promjenu formacije ekipe treba uraditi dok pobjeđuješ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Formaciju treba mijenjati kada pobjeđuješ. Nakon poraza, to je puno teže. Ova momčad puna je velikih profesionalaca koji znaju svoj posao, pa nije potrebno držati napetost u ekipi. No, još nismo ništa osvojili, ovo je samo korak prema Cardiffu”, kazao je Allegri.

Nogometaši Juventusa izborili su plasman u polufinale Lige prvaka nakon što su u srijedu u uzvratnom susretu četvrtfinala na Camp Nou odigrali 0-0 protiv Barcelone i tako obranili pobjedu 3-0 iz prve utakmice.

Allegri je pohvalio politiku kluba, odnosno dovođenje pravih pojačanja. “Prije dvije sezone izgubili smo od Barce 1-3 u finalu Lige prvaka. Samo dva igrača koji su bili u prvih 11 u tom finalu bila su u početnoj postavi večeras. U protekle dvije godine naraslo je samopouzdanje momčadi i želimo ostvariti nešto posebno”, dodao je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.