Allergri: Mandžukiću nitko ne smije reći da je ozlijeđen. Ako to napravite naljutit će se na vas

Foto: fah

Gotova je reprezentativna stanka i igrači se vraćaju klubovima. Tako Juventus Marija Mandžukića dočekuje četvrtoplasirani Lazio u sklopu 8 kola Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mandžukiću nitko ne smije reći da je ozlijeđen jer ako to napravite naljutit će se na vas. Dobio je udarac, ali osjeća se dobro. Trenirao je, može igrati. Mislim da se nije ništa ozbiljno dogodilo dok je bio s reprezentacijom Hrvatske”, rekao je Allegri na pitanje novinara o njegovom zdravstvenom stanju s obzirom da je protiv Finske dobio udarac i bio je čak upitan za Kijev.

“Buffon će igrati sutra. Vratio se zdrav s reprezentativne akcije. Khedira se vraća sutra također. Pjanić će biti na raspolaganju u srijedu, s njim ne želim riskirati. Marchisio radi djelomično s momčadi, a što se De Sciglija i Howedesa tiče trebat će vremena. Isto vrijedi za Pjacu”, otkrio je stanje ostalih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.