Američki mediji analiziraju: ‘Hrvatska je uvijek imala dobru reprezentaciju od svoje samostalnosti, ali ova je najbolja’

Foto: fah

Svjetski mediji ne prestaju hvaliti hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a zanimljivo je da se čak i Forbes osvrnuo na jakost reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hrvatska je uvijek imala dobru reprezentaciju od svoje samostalnosti, ali ova je najbolja. Imaju nevjerojatnu veznu liniju iz El Clasica – Modrića i Rakitića, a tu su i Mandžukić i Perišić koji svi skupa vjerojatno neće vidjeti sljedeće Svjetsko prvenstvo. Ne moraju se nikoga bojati jer neće imati bolju šansu da nadmaše uspjeh iz 1998. godine”, ističe Forbes.

Na Hrvatsku se osvrće i Washington Post koji donosi naslov “U finalu SP-a igrat će Engleska, Hrvatska, Švedska ili Rusija. Najozbiljnije”.

“Hrvatska je bolja momčad od Rusije, no, ne bi bilo prvi put da domaćin, koji je prije prvenstva bio autsajder, dogura daleko kao, recimo, Južna Koreja. Mala je zemlja, no poznata je zbog 15-ak fantastičnih igrača koji igraju u najjačim svjetskim klubovima”, ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.