Donna Vekić u osmini finala Wimbledona: ‘Želim ostati smirena, malo se odmoriti preko vikenda i onda krenuti dalje’

Foto: snimka zaslona HRT

“Jako sam sretna, prvi puta četvrto kolo, drugi tjedan Grand Slam turnira, nadam se da mogu tako dalje i nastaviti”, izjavila je u razgovoru za HRT hrvatska tenisačica Donna Vekić nakon pobjede od 7:6, 6:1 nad Belgijkom Yaninom Wickmayer i plasmana u osminu finala Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zbog nekog razloga nisam bila nervozna danas, bila sam vrlo mirna. Ona je igrala jako čudan tenis, nisam se uspjela prilagoditi na početku, trebao mi je skoro cijeli set da se prilagodim na njenu igru. Bila sam malo izgubljena na početku, ali sva sreća da sam dobro servirala i uspjela održati svoj servis”, rekla je Vekić.

Drugi set bio je gotovo besprijekoran…

“Stvarno sam sretna što sam uspjela zadržati nivo, zapravo ne zadržati već ga dizati. Servis je bio jako dobar danas”, izjavila je Osječanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igram dobar tenis, napravila sam rezutat karijere na Grand Slamu, želim ostati smirena, malo se odmoriti preko vikenda, ipak imam dva dana odmora, i onda se pripremiti za ponedjeljak”, rekla je Vekić.

Na pitanje što ju je potaknulo da baš na ovogodišnjem Wimbledonu zablista, rekla je: “Nemam odgovor na to, jednostavno se trudim, pripremam s jednakom voljom i motivacijojm za svaki Grand Slam. Nešto se poklopi, ali uvijek treba i malo sreće. “

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.